Exposanteninformatie

Exclusive Spring Fair 
Kasteel Groeneveld – Baarn – 15 t/m 18 april 2022

Exclusive Spring Fair, gehouden tijdens Pasen, is de afgelopen jaren uitgegroeid tot dé lifestylebeurs van het voorjaar. Bezoekers uit heel Nederland, die in groten getale naar Baarn komen, zijn ieder jaar weer positief verrast door de diversiteit en hoge kwaliteit van het aanbod. Daarnaast wordt de unieke ambiance op Kasteel Groeneveld zeer gewaardeerd. Deze hoogwaardige voorjaarsbeurs van InterEvent belooft ook in 2022 weer een uniek evenement te worden dat niemand wil missen.

 

Wanneer is Exclusive Spring Fair?

Het leukste evenement van het voorjaar vindt plaats tijdens het Paasweekend van vrijdag 15 t/m maandag 18 april 2022. Het evenement is alle dagen geopend van 10.00 tot 18.00 uur.

 

Sfeerimpressie

Bezoekers van Exclusive Spring Fair komen binnen via het souterrain van Kasteel Groeneveld. Hier, op de bel-etage en op de eerste verdieping, zijn in totaal 12 verschillende kasteelkamers alwaar alle componenten voor een goed leven te beleven zijn. Dit zijn o.a. exclusieve interieurs & keukens, de nieuwste fashion & beauty trends, kunst & design, unieke sieraden & horloges, droomvakanties en nog veel meer.

 

Tuin

Via de achterkant van het kasteel lopen de bezoekers naar buiten. In de achtertuin van het kasteel staan witte pagodetenten aan verharde paden. Op deze gezellige “buitenbeurs” ervaart de bezoeker het gegoede buitenleven met o.a. tuinarchitecten & hoveniers, buitenkeukens, BBQ’s, tuinmeubelen & veranda’s, zwemvijvers, hottubs, bloemen & planten, tuindecoraties en nog veel meer.

 

DeliFood Paviljoen

Het volledig overdekte DeliFood Paviljoen in de kasteeltuin is gereserveerd voor bijzondere delicatessen uit binnen- en buitenland. Op deze gezellige markt vindt u veel biologische en ambachtelijke producten.

 

Wil je graag deelnemen aan Exclusive Spring Fair, meld je dan hieronder aan.

 

Aanmelden