Is je neef, nicht, vriend, vriendin of kennis geslaagd voor de middelbare school of studie? Na jarenlang hard werken en leren mag de geslaagde eindelijk trots de vlag uithangen. Deze mijlpaal moet natuurlijk gevierd worden! Dit bijzondere moment vraagt om een speciaal cadeau. Wil je graag een origineel en uniek cadeau geven, maar heb je geen idee wat je moet kopen? Maak je geen zorgen! Met onderstaande acht tips helpen we jou met het vinden van een bijzonder geslaagd cadeau!

1. Spotify glasplaat van Topplaatje

Is de geslaagde fan van muziek? Dan is dit vast een cadeau dat als muziek in de oren klinkt. Bij Topplaatje kun je een geslaagd cadeau laten maken. Heeft de geslaagde een favoriet nummer met een mooie herinnering? Bij Topplaatje kies je het favoriete nummer van de geslaagde en een leuke foto. Dit wordt daarna op glas gemaakt, waarna je dit bijzondere frame ergens neer kunt zetten. Dit is absoluut een origineel cadeau waarmee je hoge ogen zult gooien.

2. Enorme gepersonaliseerde chocoladereep

Wie houdt er nou niet van chocola? Een gepersonaliseerde chocoladereep is een cadeau dat de geslaagde zeker zal waarderen. Bij Milka en Toblerone kun je niet alleen een kleine gewone reep bestellen, maar ook een super grote reep. Deze enorme Milka reep bevat wel negen kleine chocoladerepen. Het leuke is dat je ze kunt laten personaliseren. Bij Toblerone kun je de naam van de geslaagde erop laten drukken. Je kunt bij Milka zowel de naam als een foto van de geslaagde erop laten maken. Een leuke persoonlijke boodschap kan natuurlijk ook.

3. Een verwenpakket

Na het harde werken heeft de geslaagde wel wat ontspanning verdiend. Na het slagen komt de vakantie al dichtbij, ideaal dus om een verwenpakket te geven. Bij winkels als Rituals, Douglas of ICI PARIS XL verkopen ze cadeaupakketten gevuld met een lekkere douchegel of zeepje. Deze pakketten bestaan voor zowel meiden als jongens. Zo leg je de geslaagde even heerlijk in de watten.

4. Een feest organiseren

Een leuk en origineel cadeau hoeft niet per se tastbaar te zijn. Is er nog geen feest geweest voor de geslaagde? Dan is het een super leuk idee om de geslaagde te verrassen met een gezellig feest. In mei en juni wordt er bekend gemaakt wie er is geslaagd. Dit valt precies in de zomerperiode, ideaal dus voor een leuke BBQ. Nodig alle vrienden en familie uit en je maakt er zo een geslaagd feestje van.

5. Een edelstenen sieraad

Voor een meisje is een sieraad met een edelsteen een bijzonder cadeau. Er zijn veel verschillende soorten edelstenen met allemaal een andere betekenis. Het is leuk om een edelsteen te kiezen met eigenschappen die passen bij de geslaagden. Je kunt zowel een armband als een ketting met een edelsteen kopen. Voorbeelden van mooie edelstenen zijn: bergkristal, aventurijn, amethist en labradoriet.

6. Persoonlijke foto’s in lijst

Een bijzonder cadeau hoeft echt niet duur te zijn. Vaak zijn persoonlijke cadeaus nog het allerleukst. Je kunt bijvoorbeeld een grote fotolijst geven met een collage door de jaren heen van de school- of studietijd van de geslaagde. De geslaagde kan deze fotolijst ophangen en er zo elke dag van genieten.

7. Een eigen ster

Je kunt een ster kopen en die de naam geven van de geslaagde. De geslaagde krijgt dan een officieel ster certificaat wat hij of zij kan ophangen. Dit is absoluut het meest originele cadeau op deze lijst. Je hoeft bij dit cadeau niet bang te zijn dat de geslaagde het al heeft gekregen. Een eigen persoonlijke ster is absoluut een schitterend cadeau!

8. Een leuk uitje

Een uitje is een leuk en origineel cadeau om de geslaagde mee te verrassen. Er zijn veel leuke uitjes die je kunt geven. Denk hierbij aan: een dagje dierentuin, skydiven, een ballonvaart, bowlen of lasergamen. Je kunt hierbij natuurlijk rekening houden met je budget en met wat de geslaagde leuk zou vinden.

Er zijn dus genoeg leuke en originele cadeaus voor een geslaagde. Met een bijzonder cadeau kun je laten zien hoe trots je bent op de geslaagde. Van een enorme chocoladereep tot een eigen persoonlijke ster, er zijn veel bijzondere cadeaus te bedenken. Met bovenstaande ideeën kom jij gelukkig niet aan met lege handen. Eén ding is zeker jouw cadeau is er één die de geslaagde niet snel zal vergeten!