Tijdens het sporten haal je natuurlijk het liefste alles uit iedere squat, deadlift of lunge. Uiteraard heeft dit ook de nodige tijd nodig, om op deze manier de progressie te kunnen boeken en meer spiermassa op te kunnen bouwen, maar kwalitatief goede sportkleding kan daar ook voor een deel aan bijdragen. Je voelt je meer op je gemak en je hebt net even wat meer zelfvertrouwen zodra je aan de slag gaat met het schema in de sportschool. Kies bijvoorbeeld voor de Dorris Legging in het zwart. Wil je graag net even wat meer weten over de legging? Je leest alles over dit sportitem in deze review. 

Til het comfort van je trainingen meteen naar een hoger niveau

Het is onwijs belangrijk dat de sportkleding vanaf het eerste moment als gegoten lijkt te zitten. Dit is een van de grootste redenen waardoor vrouwelijke sporters zeer zijn te spreken over dit model. Je tilt het comfort van je trainingen namelijk meteen naar een hoger niveau. De getextureerde stof voelt comfortabel aan en is rekbaar. Hierdoor train je met erg veel bewegingsvrijheid en ervaar je dus geen hinder tijdens het sporten. En dat is wel zo goed om te weten natuurlijk. 

De gekuiste tailleband zorgt voor een sportieve en stijlvolle look

Jouw sportkleding moet natuurlijk keer op keer prettig zitten tijdens het trainen en niet zorgen voor schuren of andere irritaties. Echter is een leuke uitstraling minstens zo belangrijk. Ook daar is aan gedacht tijdens het ontwerpen van de Dorris Legging. De gekuiste tailleband zorgt voor een sportieve en stijlvolle look en de scrunch in de legging benadrukt je rondingen voor een extra vrouwelijk figuurtje. De combinatie van nylon en spandex staat er bekend om snel te drogen en erg licht van gewicht aan te voelen.  

Het model is squat-proof

Het beste van alles? Het model is uitgebreid getest, met als resultaat dat de legging squat-proof is. Daarnaast weet je altijd zeker dat de zwarte kleur ervoor zorgt dat de legging niet door kan schijnen. Hierdoor start je met een fijn gevoel aan iedere training en kun je je volledig focussen op iedere herhaling die je maakt tijdens het uitvoeren van een set, zonder dat je je druk hoeft te maken over het idee of je legging door gaat schijnen. 

De legging kun je dragen tijdens verschillende soorten trainingen

Naast dat de Dorris Legging erg goed te gebruiken is voor krachttraining in de sportschool, leent het model zich ook erg goed voor verschillende andere sporten. Denk hierbij aan yoga op lage intensiteit of hardlopen op hoge intensiteit. De zwarte kleur zorgt ervoor dat de legging erg goed te combineren is met vrijwel alle topjes met een korte mouw of met een racerback. Op wat voor manier combineer je deze legging zelf het liefste als je een bezoek brengt aan de sportschool? Naast de zwarte kleur, zijn er ook verschillende andere kleuren waar je uit kunt kiezen. Nee, daarom eens een kijkje in de webshop van Gorilla Wear en ontdek de stijlen die er allemaal voor jou zijn.