Het Juweel Sparrendaal logo

Het Juweel Sparrendaal

4 t/m 6 juni 2021

Buitenplaats Sparrendaal Driebergen

www.juwelenbeurs.nl

 

“Het Juweel” is dé enige themabeurs in Nederland die zich enkel concentreert op juwelen, sieraden en horloges. De zomereditie van de juwelenbeurs vindt plaats op de historische buitenplaats Sparrendaal in Driebergen. Tijdens de exclusieve verkoopexpositie zijn ruim 30 exclusieve gouden edelsmeden, juweliers en horlogespecialisten bijeengebracht om hun collectie te tonen.

FINE Art & Antiques Fair Baarn

FINE art & antiques fair

22 t/m 26 september 2021

Kasteel Groeneveld Baarn

www.fineartantiquesfair.nl

 

FINE art & antiques fair is een nieuwe internationale kunstbeurs in en rond Kasteel Groeneveld te Baarn. Rijk gevulde kasteelkamers met een breed aanbod aan waardevolle antiquiteiten, verzamel­objecten, zilver, juwelen en spannende oude, moderne & hedendaagse kunst. Achter het kasteel staat in de lommerrijke tuin een groot paviljoen om het aanbod van meer dan 60 exposanten te completeren. Rond het gezellige overdekte tuinterras staat buitenkunst. FINE art & antiques fair valt op door haar mooie aanbod in een verfrissende binnen – buitenambiance.

NAARDEN the Art fair logo

NAARDEN the Art fair

26 t/m 30 januari 2022

Grote Kerk Naarden

www.naardenartfair.nl

 

Traditiegetrouw wordt in de laatste week van januari de best bezochte kunst & antiek beurs van Nederland in de Grote Kerk van Naarden-Vesting gehouden. Meer dan 65 exposanten presenteren gedurende 5 dagen een grote diversiteit aan Oude, Moderne en Hedendaagse kunst. NAARDEN the Art fair is in de afgelopen 2 decennia uitgegroeid tot één van de belangrijkste kunstbeurzen in Nederland en staat bij een groot publiek bekend als de leukste kunst & antiekbeurs van Nederland.