Dé lifestylebeurs van 2022!

Exclusive Spring Fair is volgend jaar het hele Paasweekend genieten van luxe collecties en de ultieme beleving. Kasteel Groeneveld is omgetoverd naar dé plek vol inspiratie waar drie kasteeletages zijn gevuld met alle componenten voor een eigentijds luxueus leven. De statige tuin achter het kasteel staat volledig in het teken van stijlvolle tuinaccessoires en culinaire delicatessen. Proef, ontdek èn beleef het allemaal op Exclusive Spring Fair van 15 t/m 18 april 2022 in Baarn!

Proef, ontdek & beleef!

79SpringFair2019 DZ

Bezoekersinformatie

Exclusive Spring Fair vindt in 2022 weer plaats tijdens het Paasweekend, van 15 t/m 18 april, op Kasteel Groeneveld. De lifestylebeurs is dagelijks geopend van 10.00 tot 18.00. Klik op onderstaande buttons voor meer informatie.

Exposanten 2021

Meer dan ooit zijn de exposanten geselecteerd op expertise en bij elkaar geplaatst. In de kasteelkamers vind je bijzondere collecties met thema’s als exclusieve stoffen, home & interior, juwelen en de reiswereld. In de kasteeltuin ervaar je het heerlijke buitenleven met hoveniers, tuinmeubelen en tuindecoraties. Biologische en ambachtelijk gemaakte delicatessen proef je op het Deli Food Paviljoen en bij de foodtrucks.

Impressie themakamer interieur in kasteel tijdens exclusive spring fair
Sfeerbeeld Exclusive Spring Fair

Word exposant of partner

Exclusive Spring Fair, gehouden tijdens het Paasweekend, is de afgelopen jaren uitgegroeid tot dé Binnen – Buitenbeurs van het voorjaar. Bezoekers uit heel Nederland, die in groten getale naar Baarn komen, zijn ieder jaar weer positief verrast door de diversiteit en hoge kwaliteit van het aanbod. Wil je meer informatie om exposant of partner te worden? Klik dan op onderstaande buttons.

Exposanteninformatie

Proef de sfeer van Exclusive Spring Fair

Dit is een sfeerimpressie van de Exclusive Spring Fair 2019. De hoogwaardige woon- & lifestylebeurs werd gedurende het Paasweekend gehouden op Kasteel Groeneveld in Baarn. Via onderstaande link zijn de foto’s, die tijdens de vorige editie gemaakt zijn, te vinden.