Partners


volvo_buitenweg

Volvo Buitenweg

Uw VOLVO dealer in Naarden - Baarn - Hilversum.
Meer informatie op www.buitenweg.nl.
nijhof

Nijhof

Nijhof is een bouw- en woonwarenhuis op industrieterrein Noordschil in Baarn.

Vergeet de winkelstraten met meer van hetzelfde en skip vooral de emotieloze bouwcentra. Kom gewoon lekker naar Nijhof in Baarn, dé winkel die je inspireert om van je huis je thuis te maken!
kasteel_groeneveld

Kasteel Groeneveld

In en rond het statige Kasteel Groeneveld in Baarn wordt de eerste editie van de Exclusive Spring Fair gehouden. Het "huis" is gebouwd rond 1710 en geldt als één van de mooiste voorbeelden van een landhuis van rijke stedelingen uit de Rococo stijlperiode. Deze 18e-eeuwse buitenplaats met imposante tuin trekt jaarlijks veel publiek dat geniet van de rust, ruimte en natuur.
Meer informatie op www.kasteelgroeneveld.nl.
wonenonline

Wonenonline

Wonenonline.nl biedt dagelijks de nieuwste snufjes op woongebied, productinnovaties, de leukste woonideeën, tips, trends en vooral veel praktische informatie. Deze unieke combinatie maakt Wonenonline een van de grootste onafhankelijke woonplatforms van Nederland!

Meer informatie op www.wonenonline.nl.

 

wonen_landelijke_stijl

Wonen Landelijke Stijl

Wonen Landelijke Stijl staat al jaren bekend als de referentie voor de landelijke woonstijl en is uitgegroeid tot de absolute marktleider op gebied van klassiek, landelijk en tijdloos wonen in Nederland en België. Het brengt een selectie van exclusieve interieurreportages, die afgewisseld worden met stylingideeën, praktische shoppingtips, interessante dossiers, de allerlaatste woonnieuwtjes, pittoreske logeeradressen... Specials, boeken, een agenda en nog veel zorgen ervoor dat er naast de zes reguliere edities het hele jaar door nog extra inspiratie te vinden is. Ook online is Wonen Landelijke Stijl bijzonder actief, met een eigen website, een Facebookpagina met meer dan 110.000 fans en een Instagramaccount met meer dan 2.000 volgers.
Meer informatie op www.wonenlandelijkestijl.nl.
anwb

ANWB

ANWB is er voor u, onderweg en op uw bestemming. Met persoonlijke hulp, advies en informatie, ledenvoordeel en belangenbehartiging. Daarnaast biedt Land van ANWB veel uitjes met aantrekkelijk voordeel. Zo wordt elk dagje uit nog een beetje leuker. Bestel uw entreebewijzen voor een dagje uit gemakkelijk en snel online.
Meer informatie op www.anwb.nl/landvananwb.
liefde_voor_brocante

Liefde voor Brocante

Het tijdschrift Liefde voor Brocante is binnen korte tijd hét toonaangevende tijdschrift geworden voor liefhebbers van brocante. Boordevol prachtige binnenkijkers om bij weg te dromen, achtergrondverhalen, bijzondere verzamelingen, columns, brocante citytrips en nog veel meer over alles wat brocante te bieden heeft. Een magazine dat u simpelweg niet mag missen als u houdt van deze woonstijl.
Meer informatie op www.liefdevoorbrocante.nl.
landleven

Landleven

Landleven is het magazine voor buitenwonen en buitenleven. Met elk nummer 164 pagina's tuintips, de lekkerste recepten, inspirerende buitenwoonreportages, dieren, natuur, er-op-uit, creatieve doe-het-zelf-artikelen en nog veel meer! Landleven verschijnt 11 keer per jaar. Meer informatie op www.landleven.nl.
landidee_

Landidee

Landidee staat boordevol tips en ideeën voor iedereen die wil genieten van het binnen- en buitenleven. Elk nummer is geïnspireerd op een seizoen en besteedt veel aandacht aan natuur, feelgood, cultureel erfgoed, tuinieren, koken, interieur en gezondheid.
Meer informatie op www.landidee.nl.

seasons

Seasons magazine

Geniet met Seasons magazine van al het moois dat het seizoen en het landelijke leven brengt. Met verse oogst van het land en pure recepten; bijzondere reizen en logeeradressen; ongerepte natuur, inspirerende (buiten)huizen en decoratie-ideeën.
Meer informatie op www.seasons.nl
wonendoejezo

WonenDoeJeZo

Met het on- en offline platform van WonenDoeJeZo komen retailers in contact met de verhuizende consumenten. Verhuizen is een intensieve en ingewikkelde aangelegenheid, vandaar WonenDoeJeZo met effectieve communicatie mogelijkheden die u in staat stellen om toch 1 op 1 in contact te komen met deze interessante doelgroep van verhuizers!
Meer informatie op www.wonendoejezo.com.
telegraaf

Telegraaf

Telegraaf houdt u op de hoogte van het laatste nieuws uit binnen- en buitenland, sportnieuws, uw horoscoop, het weer, mode & beauty en meer! Via Telegraaf koopt u ook uw tickets voor onder andere Exclusive Spring Fair met korting.
Meer informatie op www.telegraaf.nl.