ACTIVITEITEN TIJDENS DE BEURS
Paaseieren zoeken voor de allerkleinsten en de 'allergrootsten'
Tijdens Exclusive Spring Fair worden voor de allerkleinsten in het park Paaseitjes verstopt.... Zoek alle chocoladepaaseitjes op zowel Eerste als op Tweede Paasdag om 14.00 uur!

De allergrootste bezoekers op Exclusive Spring Fair, de volwassenen, gaan tijdens de beurs op zoek naar 'de vijf gouden Exclusive Spring Fair eieren', die ergens op de beurs verstopt zijn. Vul uw gegevens op de beurs in, met de namen van de stand waar u de eieren heeft gevonden en lever deze in de daarvoor bestemde witte brievenbus op de beurs. Maak daarmee kans op een leuk voorjaarscadeau!
Dagelijks Muzikaal Optreden
Gedurende de vier dagen van Exclusive Spring Fair zijn er doorlopend gezellige en sfeervolle optredens van het muzikale duo 'Prettig Geregeld'. Slechts begeleidt door een gitaar, een bas en twee stemmen verzorgen zij tezamen met een uitgekiende repertoire keuze de muzikale invulling van Exclusive Spring Fair. Mooie liedjes uit de goede oude tijd en herkenbare melodie├źn van nu, gespeeld door Hans Jus D'Orange op de contrabas en Chris Dubbelfris op de gitaar.

Dagelijks van 11.00 tot 16.00 uur.